خريد بک لينک
خريد سکه ساکر
home theater in Los Angeles
فلنج
Barabas Ropa de hombre
دانلود مقاله تاثير ميدان الکتريکي پالسي برغيرفعال کردن اسپور باسيلوسها (PEF) تحت pdf

برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تاثير ميدان الکتريکي پالسي برغيرفعال کردن اسپور باسيلوسها (PEF) تحت pdf دارای 24 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تاثير ميدان الکتريکي پالسي برغيرفعال کردن اسپور باسيلوسها (PEF) تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله تاثير ميدان الکتريکي پالسي برغيرفعال کردن اسپور باسيلوسها (PEF) تحت pdf ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تاثير ميدان الکتريکي پالسي برغيرفعال کردن اسپور باسيلوسها (PEF) تحت pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا
تعداد صفحات: 24
چکیده:
هدف: در این مقاله به تاثیر هم افزایی عواملی مانند الکل – PH و دما با PEF در غیر فعال کردن اسپور باسیلوس ها پرداخته شده است. روش پژوهش: میدان الکتریکی پالسی فرآیندی است که در حرارت معمولی در مدت زمان کمتر از 1 ثانیه اعمال می شود و سبب به حداقل رساندن میزان از دست رفتن انرژی و ارزش تغذیه ای موادغذایی می شود-مکانیزم اصلی خاصیت ضد میکروبی آن با تخریب غشا میکروارگانیسم ها قابل توضیح است.از آنجا که برخی گونه های باسیلوس با رشد در محیط های غذایی (خصوصا کنسرو) باعث ایجاد مسمومیت های غذایی می گردند؛ لذا در این مقاله ؛مروری بر بررسی فرآیند میدان الکتریکی پالسی بر غیر فعال کردن اسپور باسیتوس خواهیم داشت که در آن اطلاعاتی درباره ی تاثیر پارامترهای الکل – PH و دما گردآوری و مقایسه شده است. نتیجه گیری کلی: در PH اسیدی انرژی کمتری نسبت به PH خنثی برای غیرفعال کردن اسپورها لازم است.در شیر در دماهای 40 تا 50 درجه ؛ افزایش نرخ نابودی اسپورها ؛اما در 65 درجه به بالا افزایش اندک کاهش اسپورها مشاهده شده است. در PH 5/5 با حضور اتانول افزایش شدید نابودی اسپورها مشاهده شده ؛در حالیکه در PH 6 و در حضور اتانول؛ با اعمال میدان الکتریکی پالسی ؛اسپورها مقاومت بالاتری نشان داده اند.نتایج نشان داد که غیر فعال سازی اسپور باسیلوس ها توسط فرآیند PEF در ترکیب با انرژی حرارتی موفقیت آمیز بوده است و تغییرات نامطلوب و ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مواد غذایی مواد غذایی را به حداقل می رساند.


برای دریافت اینجا کلیک کنید






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,

ارسال نظر برای این مطلب
نام شما:
ايميل :
سايت :
متن نظر :
وضعیت نظر:
کد امنیتی : *