خريد بک لينک
رزرو آنلاين هتل خارجي
خريد سکه ساکر
رزرو آنلاين هتل خارجي
وسترن یونیون
خرید گیفت کارت
کپسول آتش نشانی
کولرگازی ارزان
تبلیغات در شبکه های اجتماعی
کولرگازی
طراحی لوگو
آموزش زبان انگلیسی
کولرگازی
خرید پیج اینستاگرام
ساخت استخر
فلنج
دانلود مقاله بررسي اثردونوع نمک NaCl وNa2SO4 برپتانسيل اسمزي محتوي نسبي آب و ميزان کلروفيل a,b و کا

برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسي اثردونوع نمک NaCl وNa2SO4 برپتانسيل اسمزي محتوي نسبي آب و ميزان کلروفيل a,b و کارتنوئيدها دردورقم کلزا Brassica napus L تحت pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسي اثردونوع نمک NaCl وNa2SO4 برپتانسيل اسمزي محتوي نسبي آب و ميزان کلروفيل a,b و کارتنوئيدها دردورقم کلزا Brassica napus L تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله بررسي اثردونوع نمک NaCl وNa2SO4 برپتانسيل اسمزي محتوي نسبي آب و ميزان کلروفيل a,b و کارتنوئيدها دردورقم کلزا Brassica napus L تحت pdf ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسي اثردونوع نمک NaCl وNa2SO4 برپتانسيل اسمزي محتوي نسبي آب و ميزان کلروفيل a,b و کارتنوئيدها دردورقم کلزا Brassica napus L تحت pdf :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: دوازدهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران
تعداد صفحات: 5
چکیده:
به منظوربررسی اثرتنوع ترکیبات یونی بربرخی ویژگیهای فیزیولوژیکی دورقم کلزا درشرایط آب و هوایی اهواز ازمایشی طی سال زراعی 1388-89 درمزرعه ی تحقیقاتی شماره یک گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشکده کشاورزی دانشگاه شهیدچمران اهواز انجام گرفت این طرح بصورت کرتهای خرد شده نواری درقالب بلوکهای کامل تصادفی ودرسه تکرار بصورت کشت گلدانی درشرایط غیرگلخانه ای اجرا شد فاکتور اصلی اول اعمال شوری ازطریق آب ابیاری درسه سطح 8و14ds/m و آب تصفیه شهری به عنوان شاهد با سطح شوری 2ds/m فاکتور اصلی دوم نوع ترکیب یونی دردو سطح NaCl Na2SO4 و فاکتورفرعی شامل ژنوتیپ های هایولا 401وrgs000بود صفات مورد اندازه گیری عبارت بودند ازمیزان کلروفیل a,b و میزان کاروتنوئید ها پتانسیل اسمزی ومحتوای نسبی آب نتایج این ازمایش نشان داد که درهردوژنوتیپ با افزایش سطح شوری ازهردومنبع نمک پتانسیل اسمزی و محتوای نسبی آب برگ کاهش یافت با افزایش شوری ازسطح شاهد به 8ds/m درهردوژنوتیپ و تحت تاثیر هردونوع نمک میزان کلروفیل a,b و کارتنوئیدها افزایش و سپس با افزایش شوری به سطح 14ds/m کاهش یافتند کاربرد NaCl اثرمعنی داری درکاهش میزان پتانسیل اسمزی درهردوژنوتیپ داشت اثرنوع نمک دررابطه با میزان کلروفیل a,b وکارتنوئیدها تفاوت معنی داری دردو ژنوتیپ نشان نداد درشوری متوسط 8دسی زیمنس برمتر ژنوتیپ هایولا 401 صفات مثبت را بیشتر ازژنوتیپ RGS000 بروز داد


برای دریافت اینجا کلیک کنید






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,

ارسال نظر برای این مطلب
نام شما:
ايميل :
سايت :
متن نظر :
وضعیت نظر:
کد امنیتی : *