خريد بک لينک
خريد سکه ساکر
home theater in Los Angeles
فلنج
Barabas Ropa de hombre
دانلود مقاله بررسي خاصيت ضدميکروبي عصاره ريحان روي باکتريها و قارچهاي Staphylococcus aureus, Entero

برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسي خاصيت ضدميکروبي عصاره ريحان روي باکتريها و قارچهاي Staphylococcus aureus, Enterococcus faecalis , Bacillus subtilis, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa and Klebsiella pneumoniae Candida albicans and Saccharomyces cerevisiae تحت pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسي خاصيت ضدميکروبي عصاره ريحان روي باکتريها و قارچهاي Staphylococcus aureus, Enterococcus faecalis , Bacillus subtilis, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa and Klebsiella pneumoniae Candida albicans and Saccharomyces cerevisiae تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله بررسي خاصيت ضدميکروبي عصاره ريحان روي باکتريها و قارچهاي Staphylococcus aureus, Enterococcus faecalis , Bacillus subtilis, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa and Klebsiella pneumoniae Candida albicans and Saccharomyces cerevisiae تحت pdf ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسي خاصيت ضدميکروبي عصاره ريحان روي باکتريها و قارچهاي Staphylococcus aureus, Enterococcus faecalis , Bacillus subtilis, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa and Klebsiella pneumoniae Candida albicans and Saccharomyces cerevisiae تحت pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش ملی توسعه پایدار منابع طبیعی تجدید شونده
تعداد صفحات: 8
چکیده:
هدف: این مطالعه به منظور تعیین اثرات ضدمیکروبی عصاره گیاه ریحان روی هشت باکتری شاخص گرم مثبت و منفی و قارچ فرصت طلب کاندیدا آلبیکنس و تعیین بهترین اثر ضدمیکروبی در بین نمونه ها انجام شد.روش بررسی : برای بررسی اثرات آنتیمیکروبی عصاره گیاه ریحان از دیسکهای کوچک کاغذی روی محیط کشت باکتریها استفاده شد و حداقل غلظت مهار کنندگیMIC و کشندگی MBC مشخص و با کنترل مقایسه شد. آنالیز داده ها در قالب آزمایش فاکتوریل و بر اساس طرح آزمایشی کاملا تصادفی و با استفاده از نرمافزار سس انجام پذیرفت. مقایسه میانگینها با استفاده از آزمون چند دامنهای دانکن انجام شد. نتایج : نتایج بررسی اثر عصاره ریحان روی شش سویه باکتری و دو سویه قارچ بیانگر این موضوع بود که با وجود میزان بالای مقاومت باکتریهای شاخص گرم منفی و قارچ کاندیدا آلبیکنس باز هم عصاره ریحان تاثیری به سزایی روی این میکروبها داشتهکه البته با بالا رفتن مقدار عصاره میزان این تاثیر هم بیشتر میشد نتیجه گیری : در بین نمونه های تهیه شده از طبیعت رقم همدان نسبت به سایر ارقام تهیه شده تاثیر آنتیمیکروبی بیشتری داشت


برای دریافت اینجا کلیک کنید






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,

ارسال نظر برای این مطلب
نام شما:
ايميل :
سايت :
متن نظر :
وضعیت نظر:
کد امنیتی : *