خريد بک لينک
رزرو آنلاين هتل خارجي
خريد سکه ساکر
رزرو آنلاين هتل خارجي
آموزش آشپزی ایرانی
خرید گیفت کارت
کپسول آتش نشانی
کولرگازی ارزان
تبلیغات در شبکه های اجتماعی
فلنج
دانلود مقاله اثرهاي استفاده از سطوح مختلف روغن بازيافتي رستوران ها و سولفات مس بر عملکرد و صفات لاش

برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله اثرهاي استفاده از سطوح مختلف روغن بازيافتي رستوران ها و سولفات مس بر عملکرد و صفات لاشه در جوجه هاي گوشتي تحت pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله اثرهاي استفاده از سطوح مختلف روغن بازيافتي رستوران ها و سولفات مس بر عملکرد و صفات لاشه در جوجه هاي گوشتي تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله اثرهاي استفاده از سطوح مختلف روغن بازيافتي رستوران ها و سولفات مس بر عملکرد و صفات لاشه در جوجه هاي گوشتي تحت pdf ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله اثرهاي استفاده از سطوح مختلف روغن بازيافتي رستوران ها و سولفات مس بر عملکرد و صفات لاشه در جوجه هاي گوشتي تحت pdf :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: پنجمین همایش ملی ایده های نو در کشاورزی

تعداد صفحات: 4

چکیده:

آزمایشی برای ارزیابی اثرهای سطوح مختلف روغن بازیافتی رستوران ها و سولفات مس بر عملکرد و صفات لاشه در جوجه های گوشتی انجام گرفت. در این آزمایش تعداد 216 قطعه جوجه ی گوشتی سویه ی راس 308 در یک آزمایش فاکتوریل 3× 2 با 6 تیمار و 3 تکرار (هر تکرار دارای 12 قطعه جوجه ) ازسن 1 تا 42 روزگی مورد آزمایش قرار گرفتند. گروه های آزمایشی شامل 1) شاهد (جیره ی پایه ذرت وکنجاله ی سویا ) 2) جیره ی پایه حاوی 2 درصدروغن بازیافتی 3) جیره ی پایه حاوی 4 در صد روغن بازیافتی 4) جیره ی پایه حاوی 2 درصد روغن بازیافتی + 300 میلی گرم در هر کیلوگرم سولفاتمس 5) جیره ی پایه حاوی 4 درصد روغن بازیافتی + 300 میلی گرم در هر کیلوگرم سولفات مس 6) جیره گروه شاهد + 300 میلی گرم در هر کیلوگرمسولفات مس بودند. نتایج حاصله نشان داد که استفاده از سطوح مختلف روغن بازیافتی و سولفات مس در صفات لاشه بجز چ ربی بطنی ( 05 / P<0 ) دربقیه صفات معنی دار نبود. کمترین درصد چربی بطنی ( 70 / 2) در گروه تغذیه ی شده با جیره ی شاهد + 300 میلی گرم در هر کیلوگرم سولفات مسبدست آمد. استفاده از سطوح مختلف روغن بازیافتی با و بدون سولفات مس در پایان دوره ی آزمایشی تاثیر معنی داری بر عملکرد نداشتند. نتیجه گیری شدکه در جوجه های گوشتی استفاده تا 4 درصد از روغن بازیافتی به همراه 300 میلی گرم در کیلوگرم سولفات مس بدون داشتن اثرات سوء بر عملکرد وصفات لاش هی آنها امکان پذیر است.


برای دریافت اینجا کلیک کنید






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,

ارسال نظر برای این مطلب
نام شما:
ايميل :
سايت :
متن نظر :
وضعیت نظر:
کد امنیتی : *