خريد بک لينک
خريد سکه ساکر
خرید گیفت کارت
deli meat
Tobacco
Window repair
Window repair
فلنج
دانلود مقاله فشار هيدرواستاتيک بالا روشي نوين درفراوري غيرحرارتي موادغذايي تحت pdf

برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله فشار هيدرواستاتيک بالا روشي نوين درفراوري غيرحرارتي موادغذايي تحت pdf دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله فشار هيدرواستاتيک بالا روشي نوين درفراوري غيرحرارتي موادغذايي تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله فشار هيدرواستاتيک بالا روشي نوين درفراوري غيرحرارتي موادغذايي تحت pdf ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله فشار هيدرواستاتيک بالا روشي نوين درفراوري غيرحرارتي موادغذايي تحت pdf :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: 1

چکیده:

فراوری حرارتی سالها به عنوان معمولترین شیوه و فراوری مواد غذایی مطرح بوده است و هنوز هم بطور گسترده در بسیاری از صنایع بکار می رود طی این سالها فراوری حرارتی توانسته است کفایت خود را در زمینه ایمنی میکروبی و نیز سلامت ماده غذایی بهاثبات رساند اما تمایل مصرف کنندگان به سمت مواد غذایی که متحمل کمترین میزان فراوری شده و کیفیت حسی و تغذیه ای خود را حفظ نموده اند محققین و دست اندرکاران صنایع را به سوی ابداع و استفاده از روشهای نوین فراوری سوق داده است این محصولات علاوه بر تامین تقاضای مصرف کنندگان برای رسیدن به محصولی با ویژگیهای طبیعی اطمینان مدیران ایمنی و کنترل کیفی را از نظر وضعیت میکروبی این تولیدات جلب می نمایند. از جمله این فناوری های نوین غیرحرارتی فشار هیدرواستاتیک بالا است این روش شامل قرار دادن ماده غذایی در معرض فشارهای بالا است که فشار بصورت یکنواخت و مستقل از زمان و جرم برماده غذایی اعمال می شود.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,

ارسال نظر برای این مطلب
نام شما:
ايميل :
سايت :
متن نظر :
وضعیت نظر:
کد امنیتی : *