خريد بک لينک
رزرو آنلاين هتل خارجي
خريد سکه ساکر
رزرو آنلاين هتل خارجي
بازی
MBA دوره
خرید گیفت کارت
کولر گازی گری
ترخیص کالا
آموزش زبان روسی
فلنج
مرکز مقالات پیامبر اکرم (ص)

برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسي و مقايسه عملکرد ديوار برشي فولادي و مهاربندهاي همگرا در قاب خمشي فولادي تحت pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسي و مقايسه عملکرد ديوار برشي فولادي و مهاربندهاي همگرا در قاب خمشي فولادي تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله بررسي و مقايسه عملکرد ديوار برشي فولادي و مهاربندهاي همگرا در قاب خمشي فولادي تحت pdf ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسي و مقايسه عملکرد ديوار برشي فولادي و مهاربندهاي همگرا در قاب خمشي فولادي تحت pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: همایش ملی مهندسی عمران، معماری و مدیریت پایدار شهری
تعداد صفحات: 10
چکیده:
ساختمانهای فولادی با سیستم قاب خمشی درمقابله نیروهای جانبی دارای تغییرمکان جانبی زیاد و به عبارتی عدم سختی کافی می باشند که برای رفع این مشکل ازترکیب سیستم دوگانه قاب خمشی فولادی و مکملهای مانند دیواربرشی فولادی نازک مهاربند همگرا استفاده میشود درایین نامه csa1994 بطور صریح یک بخش به سیستم دوگانه دیواربرشی فولادی نازک اختصاص داده شده است درصورتی که درایین نامه 2800 ازاین سیستم سخنی به میان نیامده است دراین مقاله برای بررسی عملکرد سیستم قاب خمشی فولادی متوسط بادیواربرشی فولادی نازک و سیستم مهاربند همگرا ازچندقاب باتعداددهانه و تعدادارتفاع مختلف و وزن یکسان استفاده شده است که به دلیل غیرخطی بودن رفتارسازه ها ازتحلیل استاتیکی غیرخطی PUSHOVER باتوجه به دستورالعمل های ATC-40 ، FEMA356 و FEMA440 استفاده شدها ست با استفاده ازمدلاسزی های متعدد منحنی ظرفیت ضریب رفتار میزان اتلاف انرژی و نقطه عملکرد قابها با استفاده ازروش طیف ظرفیت محاسبه شده است نتایج بدست امده ازپژوهش بیانگر آن است که سیستم بادیواربرشی دارای شکل پذیری بالا و جذب انرژی خیلی خوب می باشد


برای دریافت اینجا کلیک کنید





ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود اندازهگيري شاخصهاي توسعه گردشگري منطقه آزاد ارس بر مبناي مدل رقابت مقصد گردشگري کراچ و ريچي تحت pdf دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود اندازهگيري شاخصهاي توسعه گردشگري منطقه آزاد ارس بر مبناي مدل رقابت مقصد گردشگري کراچ و ريچي تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود اندازهگيري شاخصهاي توسعه گردشگري منطقه آزاد ارس بر مبناي مدل رقابت مقصد گردشگري کراچ و ريچي تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود اندازهگيري شاخصهاي توسعه گردشگري منطقه آزاد ارس بر مبناي مدل رقابت مقصد گردشگري کراچ و ريچي تحت pdf :


نام کنفرانس یا همایش : کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری

تعداد صفحات : 15

چکیده مقاله:

در حال حاضر، با پیشرفت تکنولوژی، تشدید رقابت بین مکانها/ مقاصد و بهبود وضعیت اقتصادی، تاریخی، فرهنگی، تفریحی و زیستمحیطی، نقش صنعت گردشگری به عنوان یکی از منابع پردرآمد، اشتغالزا، سودآور برای اقتصاد جامعه، بسیار پررنگ شده است. منطقه ارس به عنوان یکی از مناطق آزاد شمالغرب کشور به دلیل برخورداری از بسیاری مزایا و فرصتهای فراوان، منابع طبیعی، تاریخی، فرهنگی، تفریحی و ... ظرفیت لازم جهت بهرهمندی از منافع صنعت گردشگری و تبدیل شدن به یک مقصد گردشگری مشهور در سطح ملی و فراملی را دارد. این منطقه با رشد روزافزون وشتابنده گردشگری، در این زمینه فعالیتهای خود را آغاز کرده و توسعه گردشگری را جزء اهداف اصلی خود قرار داده است. با توجه به این موضوع، تحقیق حاضر به دنبال اندازهگیری شاخصهای توسعه گردشگری منطقه آزاد ارس با استفاده از عوامل مدل رقابت مقصد گردشگری کراچ و ریچی میباشد. این پژوهش پیمایشی با هدف توصیف وضعیت عوامل این مدل در جهت توسعه گردشگری این منطقه انجام گرفته است. که به دنبال مطالعات کتابخانهای، به منظور مطالعات میدانی و جمعآوری دادههای واقعی از دو جامعه آماری گردشگران و کارمندان سازمان منطقه آزاد ارس دو پرسشنامه طراحی گردید. یکی از پرسشنامهها، جهت اندازهگیری دو متغیر؛ جاذبههای محوری و منابع پشتیبان در میان گردشگران این منطقه و پرسشنامه دیگر جهت اندازهگیری دو متغیر مدیریت مقصد و خطمشی و برنامهریزی در میان کارمندان سازمان منطقه آزاد ارس توزیع شد. نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل دادهها با استفاده از آزمون تی تک نمونهای و آزمون فریدمن، حاکی از آن است که 4 عامل مورد بررسی، در جهت توسعه گردشگری در وضعیت مطلوبی بوده که از بین این عوامل به ترتیب جاذبههای محوری، منابع پشتیبان، خطمشی و برنامهریزی مقصد و مدیریت مقصد باعث توسعهگردشگری این منطقه میشوند.


برای دریافت اینجا کلیک کنید





ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله در مورد احتياجات اساسي در تغذيه و رژيم غذايي کاراته کارها تحت pdf دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله در مورد احتياجات اساسي در تغذيه و رژيم غذايي کاراته کارها تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله در مورد احتياجات اساسي در تغذيه و رژيم غذايي کاراته کارها تحت pdf ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله در مورد احتياجات اساسي در تغذيه و رژيم غذايي کاراته کارها تحت pdf :

احتیاجات اساسی در تغذیه و رژیم غذایی کاراته کارها

میلیون ها نفر از مردم،رژیم های غذایی دقیقی را مراعات می کنند.پژوهشهایی که در زمینه تغذیه صورت گرفته،به ما می آموزد که بدن ما نمایانگر نحوه تغذیه است.بنیه جسمانی،مقاومت در برابر بیماری،قد و حتی طول عمر ما ارتباط نزدیکی با غذاهای مصرفی مان دارد.
توجه به اهمیت تغذیه در ورزش،موضوع جدیدی نیست و سابقه طولانی دارد.در اولین دوره المپیک،پزشکان توصیه های غذایی برای ورزشکاران ارائه می نمودند.

تلاش شما در جهت آگاهی دادن به کاراته کاها در مورد رژیم غذایی و اصول تغذیه صحیح به همان اندازه تربیت قوای جسمانی آنها اهمیت دارد.با این کار کاراته کاها نه تنها اعتماد به نفس بیشتری داشته و اجرای فنون و حرکات آنها بهتر خواهد شد بلکه در طول زندگی شاداب و تندرست بوده و بر طول عمر خود می افزایند.
بدن ما به بیش از صد نوع ماده مغذی نیاز دارد که همه آنها را باید از طریق غذاها و مواد خوراکی موجود تأمین کرد.وزن بدن از ترکیبات زیادی تشکیل شده است.بافت عصبی،استخوان،لیگامنت،تاندن،پوست،موادمعدنی و چربی،تمام این ها از ترکیبات تشکیل دهنده بدن انسان به شمار می آیند.
محققین ترکیبات بدن را به دو گروه عمده تقسیم کرده اند که عبارتند از بافت چربی موجود در بدن و بدن بدون چربی که بجز چربی،سایر قسمت های بدن از جمله عضلات را شامل می شود.به این معنی که وزن کل بدن،از وزن بدن بدون چربی و وزن چربی بدن تشکیل شده است.به عبارت دیگر :
وزن چربی بدن+وزن بدون چربی بدن=وزن کل بدن
وزن چربی و وزن بدون چربی بدن از نظر وزن مخصوص متفاوتند.بافت بدون چربی از بافت چربی متراکم تر است.در نتیجه این امکان وجود دارد که دو نفر از نظر قد و وزن مساوی باشند اما وزن قسمت های مختلف بدن آنها متفاوت باشد.
تمام اجزا و ترکیبات بدن به اندازه مساوی در اجرای فعالیت ها و تمرینات کاراته سهیم نیستند.انقباض عضلات مختلف منجر به حرکت انسان به سمت جلو یا عقب می شود و اجراهای موزون مانند رقص پا و حرکات موزون با کنترل سیستم عصبی صورت می گیرد.سیستم عصبی همچنین کار صربان قلب را تنظیم می کند تا خون به عضلات فعال،بیشتر پمپ شود.بدون داشتن استخوان های قوی،انقباض عضلات اسکلتی برای انجام فعالیت هایی مانند پرتاب،دویدن و پریدن به خوبی صورت نمی گیرد.بنابراین از آنجاییکه اعصاب،عضلات،قلب،خون و استخوان ها،جزء وزن بدون چربی بدن محسوب می شوند،به آسانی مشخص می شود که بافت های بدون چربی بدن در انجام فعالیت های جسمانی بسیار حیاتی هستند.از طرف دیگر،داشتن چربی به مقدار زیاد،به اجرای تحرکات کمک نکرده و مانع اجرای حرکات می شوند.

یک برنامه غذایی متناسب و متعادل ترکیبی از غذاهای مختلف است.کاراته کاها نیز همانند سایر مردم احتیاج به مقدار مشخصی از هیدرات های کربن،پروتئین ها،ویتامین ها،مواد معدنی و چربی ها دارند.مطالعات نشان می دهد که بیش از 90 درصد کاراته کاهای کشور انگلستان به مواد غذایی مورد نیاز بدنشان کاملاً دسترسی دارند.
هیدراتهای کربن
هیدراتهای کربن موادی هستند که از کربن،هیدروژن و اکسیژن تشکیل می شوند.ال بدن و فعالیت های عضلانی هستند.نان،کلوچه،بیسکویت،شیرینی،ماکارونی،برنج،سیب زمینی،شکر،عسل،شکلات و مرباها دارای انواع کربوهیدرات ها هستند.در یک رژیم غذایی مناسب باید 70-60 درصد،کربوهیدرات وجود داشته باشد که بخش عمده آن باید قند مرکب مثل سیب زمینی،نان،برنج و ماکارونی باشد.برای تمرین کردن و مسابقه دادن در بالاترین سطح لازم است که از مغذی ترین کربوهیدرات ها در زمان مناسب مصرف شود.
پروتئین ها
به طور کلی دو نوع پروتئین وجود دارد:
1-پروتئین کامل که در گوشت،ماهی،غذاهای دریایی،شیر،پنیر و تخم مرغ یافت می شود.
2-پروتئین ناکامل که در حبوبات و غلات وجود دارد.اصولاً بایستی 15 درصد رژیم غذایی از پروتئین باشد.اما مصرف بسیار زیاد و بیش از حدّ لازم نه تنها اثر مفید ندارد بلکه می تواند مضر باشد.
ویتامین ها
ویتامین ها موادی هستند که خودشان انرژی زا نیستند اما در فرایند سوخت و ساز چربی ها،قندها و سایر اعمال حیاتی بدن نقش اساسی دارند و کمبود آنها موجب عوارض و بیماری های گوناگون می شود.منابغ غذایی ویتامین ها عبارتند از:
1-ویتامین A:كره،شیر،تخم مرغ،جگر،هویج،ضمناً پیش ساز این ویتامین در قسمت رنگی میوه و سبزی ها وجود دارد.
2-ویتامینB1:در سبوس غلات،گوشت،جگر،مغز،سبزی های سبز،شیر و تخم مرغ یافت می شود.
3-ویتامینB6:در زرده تخم مرغ،جگر،مغز،سویا،ماهی،شیر و گوشت یافت می شود.
3-ویتامینB12:در جگر،ماهی،تخم مرغ،پنیر،قلوه،گوشت و مرغ یافت می شود.
4-ویتامینC:منبع عمده این نوع ویتامین،سبزی های سبز و تازه و میو(مرکبات مانند پرتقال و لیمو)است.
5-ویتامینD:این ویتامین در اثر تابش نور خورشید،در پوست ساخته می شود و در جگر،روغن ماهی،شیر،کره،زرده تخم مرغ و گندم هم وجود دارد.
6-ویتامینE:در روغن بادام زمینی و زیتون،تخم مرغ،مارگارین،جوانه گندم،آجیل ها و غلات یافت می شود.
7-ویتامینK:در سبزی های سبز بویژه کاهو،جگر و مقدار کمی از آن در حبوبات و گوشت و میوه یافت
می شود.
همچنین اگر ویتامین ها،زیاد از حد مصرف شوند اثرات مضر دارند.
مواد معدنی
مواد معدنی ترکیبات غیر آلی هستند که به مقدار کم در بدن یافت می شوند و مانند ویتامین ها برای حفظ فعالیت طبیعی بدن ضروری هستند.
مواد معدنی از عناصر تشکیل دهنده آنزیم ها،هورمون ها و ویتامین ها هستند.از جمله مواد معدنی مورد نیاز بدن می توان کلسیم،فسفر،پتاسیم،سدیم،آهن و ید را نام برد.منابع غذایی برخی از مواد معدنی عبارتند از:
1-کلسیم:در شیر،پنیر،ماست و سبزی های سبز یافت می شود.
2-فسفر:در شیر،پنیر،ماست،گوشت،ماهی و حبوبات یافت می شود.
3-پتاسیم:در سبزیجات سبز،حبوبات،سیب زمینی،موز،شیر و گوشت یافت می شود.
4-سدیم:در نمک طعام وجود دارد.
5-آهن:در تخم مرغ،گوشت،جگر،حبوبات،مرغ سوخاری،کشمش،سیب زمینی،هویج پخته،سبزیجات و سبزی های سبز یافت می شود.

6-ید:در ماهی،سبزیجات و نمک یددار یافت می شود.
چربی ها
بر خلاف برخی از باورهای نادرست موجود در دنیای ورزش،چربی ها از منابع مهم انرژی محسوب می شوند.چربی ها از منابع خوب انرژی بوده و کالری بیشتری تولید می کنند.حدود 15 در صد یک رژیم غذایی مناسب باید دارای انواع چربی ها باشد.توجه شود که چربی ها 30-20 دقیقه بعد از شروع فعالیت و تمرینات ورزشی در تولید انرژی نقش اساسی پیدا می کنند.البته تمامی چربی ها از مقدار انرژی یکسان برخوردار نیستند.چربی هایی که از منابع حیوانی تهیه می شوند حاوی اسیدهای چرب اشباع شده بوده و تمام بندهای آنها از هیدروژن انباشته شده است.چربی هایی که از گیاهان تهیه می شوند از اسیدهای چرب اشباع نشده ساخته شده اند،به این معنی که برخی از بندهای آنان فاقد هیدروژن است.پس مصرف چربی های گیاهی به مراتب بهتر از چربی های حیوانی می باشند.
به خاطر داشته باشید که رژیم غذایی که حاوی چربی و پروتئین زیاد و کربوهیدرات کم باشد،منجر به ضعف عمومی کاراته کا شده و توانایی او را در کنترل خود کاهش می دهد.ادامه این روند ممکن است موجب بی علاقگی و ترک فعالیت از سوی کاراته کا گردد.همچنین یک رژیم غنی از کربوهیدرات،ترشح زیاد انسولین را باعث می شود که این روند،آزاد سازی اسیدهای چرب آزاد در بدن را کاهش داده و آزاد سازی هورمون رشد را مهار کرده و موجب افزایش کالری اضافه به صورت چربی میگردد.
نکات مهم در برنامه غذایی کاراته کاها
در برنامه ریزی غذایی،نکات زیر را باید رعایت نمود:
– غذاها باید آب پز،بخار پز،یاکبابی باشند.غذاهای سرخ کرده تا جای ممکن مصرف نشود.
– غذاها باید حاوی کربوهیدرات های دیر جذب مثل ماکارونی،برنج و نان باشد.
– مصرف هفته ای یکبار جگر توصیه می شود.
– بهترین گوشت برای کاراته کاها،گوشت گاو است که بهتر از گوشت بره،گوسفند و گوساله است.
– مصرف نوشابه های گازدار توصیه نمی شود؛زیرا سبب اختلال در گوارش و نیز تورم شکم میشود.
– مصرف آب میوه مانند آب سیب و انگور قبل از مسابقه مناسب است.
– استفاده از ماءالشعیر بعد از تمرین یا مسابقه مفید است.
– در مدت زمان 30 دقیقه قبل از تمرین،قند ساده(شکر)ممنوع است زیرا کارایی ورزشی را کاهش می دهد اما مصرف مایعات قندی در طی مسابقه مفید است.
– روزانه 5 وعده یا بیشتر،میوه و سبزی مصرف کنید.
رژیم غذایی پرانرژی مخصوص مسابقات
رژیم های غذایی پر انرژی که گاهی رژیم های پرکربوهیدرات یا ذخیره گلیکوژن نیز نامیده می شوند به گونه ای برنامه ریزی می گردند که به هنگام انجام فعالیت،حداکثر انرژی مورد نیاز

فراهم گردد.رژیم های غذایی پر انرژی برای کاهش یا افزایش وزن بکار گرفته نمی شوند؛برنامه غذایی ارائه شده در این قسمت،منحصر به روزهای قبل از مسابقه می باشد که در اجرای مطلوب حرکات به هنگام مسابقه تأثیر مثبت دارد.
توصیه می شود که کاراته کاها برای رقابت های مهم مانند مسابقات قهرمانی(کشوری،قاره ای و جهانی)،در روزهای 6-5-4 قبل از مسابقه از رژیم غذایی با کربوهیدرات کم استفاده کنند البته تمرینات آنها باید سنگین باشد و در روزهای 3-2-1 قبل از مسابقه از رژیم غذایی با کربو هیدرات زیاد استفاده کنند البته فعالیت و تمرینات آنها باید سبک باشد.
نمونه رژیم غذایی در روزهای قبل از مسابقه
چهار تا شش روز قبل از مسابقه یک تا سه روز قبل از مسابقه
رژیم کم کربوهیدرات رژیم پر کربوهیدرات

صبحانه
نصف فنجان آب میوه 1 فنجان آب پرتقال
2عدد تخم مرغ تخم مرغ یا کیک گرم
کره به مقدار دلخواه کره به مقدار دلخواه
1 تکه نان 4-2 تکه نان
یک لیوان شیر یک لیوان شیر
غلات گرم به مقدار دلخواه

نهار و شام
خوراک ماهی،مرغ یا گوشت 180 گرم خوراک ماهی،مرغ یا گوشت 180 گرم
سالاد سبز مخلوط یا یک فنجان سبزی مقداری لوبیا
چاشنی سالاد چاشنی سالاد
یک فنجان ماست یک فنجان ماست
سوپ سبزی
میان وعده(غذای بین دو وعده اصلی)
آجیل میوه خصوصاً خرما،کشمش،سیب،موز
یک لیوان شیر یک لیوان شیر
یک قطعه نان نان قندی یا شیرینی یا بیسکویت

البته غذاهای ارائه شده،به این منظور نیست که همه آنها را در وعده های ذکر شده میل کنید بلکه باید از میان آنها انتخاب کرده و به میزان لازم مصرف نمایید.

غذای قبل از مسابقه نقش مهمی در اندوحته غذایی ورزشکار در هنگام مسابقه دارد و در واقع اهمیت آن در تامین سوخت سلول های عصبی ورزشکار در جریان مسابقه می باشد که باعث بالا بردن کا رایی و راندمان وی می گردد . ولی مصرف غذ ایی به مقدار زیاد که دارای ارزش غذایی اندک هستند ، قبل از شروع مسابقه روش درستی نیست و نیازهای ورزشکار در هنگام مسابقه را برطرف نمی کند . بلکه غذای قبل از مسابقه وباید کم حجم باشد و از مصرف غذاهای بی محتوا و شکم پرکن ، قبل از مسابقه و بویژه در فصل تمرین که خود را برای مسابقه اماده می کند بپرهیزد . فاصله بین غذا و مسابه باید 2 تا 3 ساعت باشد .
ورزشکارانی که به مصرف غذای مایع عادت نکرده اند . نباید بل از مسابقه از این نوع

غذاها استفاده نمایند در این گونه موارد مصرف غذاهای معمولی بهتر است .
صرف غذای مایع برای ورزشکارانی که در مسابقات شرکت می کنند ، بسیار مفید است .
چنین شرایطی ورزشکار ممکن است در طول روز چند نوبت فعالیت داشته باشد .
بنابراین غذایی که به صورت مایع آاده شده سریعاً توسط بدن جذب می شود . اما به یاد داشته باشید که نباید مصرف اینگونه غذاها تداوم یابد.
توجه داشته باشدید حکه به هر حال ورزشکار نباید قبل از مسابقه گرسنه بماند در طول فاصله 72 ساعت قبل از مسابقه ورزشکار باید در حدود 8 لیوان آب بنوشد این کار آب و نمکدفع شده در تمرینات را جبران میکند باید بدانید که نوشیدن آب اضافه وزن نمی آورد.
ورزشکاران باید از مصرف کربوهیدراتهای پربسلوزولز و پرحجم در ساعات قبل از مسابقه خودداری نمایند. برای اینکه برخی از آنهاحجم زیادی داشته و وقت زیادی را برای هضم نیاز دارند و این موضوع باعث سردی می شود شربت آبلیموی شیرین اب میوه سیب زمینی ، پخته سبزیجات پخته مانند اسفناج ، هویج و چغندر، آناناس بستنی و انواع کمپوت ها بهترین راه برای کسب ذخیره گلکوژن با گلوکز کمتر می باشند اغلب این موارد کربوهیدارت های زود هضم هستند.
شکلات ها از منب انرژی زای سریع نبوده و باید از رژیم غذایی حذف شوند. بیشتر شکلات ها دارای چربی و کافئین هستند چربی به تدریج و در مدت زمان طولانی هضم می شود و کافئین نیز اعصاب تحریک می کند به همین دلیل مصرف شکلات و قهوه که دارای کافئین است؟
غذای شما قبل از مسابقه باید بسیار سبک باشد. مصرف غذای پر انرژی باید به اندازه کافی باشد تا از بروز خستگی و ضعف قبل از مسابقه جلوگیری شود.
یادآوری می کنیم که هدف اصلی از غذای قبل از مسابقه ، فراهم کردن کربوهیدرات کافی برای تولید انرژی و مقدارمناسب مایعات است. به عنوان یک قانون غذاهای دارای چربی و پروتئین زیاد نباید در روز مسابقه مصرف شوند زیرا این غذاها دیر هضم هستند. همچنین از خوردن غذاهای چرب و سرخ کرده پرهیز کنید.
حدود 3-2 ساعت قبل از مسابقه می توانید برخی از موارد ذکر شده در زیر و یا مواردی که قبلا ذکر گردید را مصرف کنید:
یک کاسه غلات به همراه شیر، سیب زمینی، ماکارونی نان به همراه کره و مربا یا عسل، یک عددکلوچه میوه تازه و سالاد.
اگر مسابقات در روز بعد مجددا انجام می شود رژیم غذایی مناسب باید ذخایر گلیکوژن را بازسازی کند. غذاهای مناسب برای این منظور نان فرنی ، برنج، ماهی تخم مرغ عسلی، پنیر و دیگر فراورده های لبنی میوه تازه و آب میوه می باشند.
بالا و پایین آوردن وزن در کاراته

کنترل وزن در نظر افرادی با وزن متوسط به معنی پایین آوردن عقربه ترازوی وزن کشی و یا حداقل بالا نرفتن این عقربه هنگام وزن کشی است. به هر صورت کنترل وزن در ورزش تنها به تغییراتی که در عقربه ترازو بوجود می آید توجه ندارد بلکه مقصود بالاتر از آن است . به این معنی که ورزشکاران باید تلاش کنند تا به وزن ایده آل خود در انجام مطلوب حرکات برسند. وزن ایده آل ینی ترکیب صحیحی از عضله، اسختوان و چربی، تا اندازه ای که ورزشکاران قدرت و انرژی لازم را در هنگام 
وزن مطلوب همان وزنی است که به کاراته کار اجازه می دهد تا در رشته خود (کاتایاکومیته) در حد مطلوب فعالیت کند. پس به همین دلیل جایگاه خاص کاراته و فعالیت جسمانی در تعادل انرژی شما در جایگاه یک مربی یا یک قهرمان خوب و با تجربه با اصرار بیشتر برای ک نترل وزن و ایجاد انگیزه و عادت در کاراته کاها نسبت به این امر تاثیر بسیار مثبتی خواهید داشت.
بالا و پایین آورن برای قهرمانان بسیار با اهمیت می باشد خصوصا رای کاراته کاها که به سرعت، چابکی و تغییر حالت در جهت مختلف نیاز دارند. عموما شیوه هایی که برای کاهش وزن استفاده می شود یا شیوه کم خوری است و یا شیوه کم آبی (کم آب کردن بدن) به علاوه دو شیوه پیشین روش های دیگری نیز برای کاهش وزن بوجود آمده است از قبیل لباس های پلاستیکی یا لاستیکی که کاراته که هنگام تمرینات و فعالیت خود آنرا می پوشد. سونا، حمام بخار، لوزام برقی که حرارت مصنوعی ایجاد می کنند. کاهش آب بدن در نتیجه استفراغ که به عمد توسط کاراته کار صورت می گیرد و همچنین استفاده از قرص های مسهل، خلط آور و تولید کننده ادرار (دیورتیک) این چنین کاهش وزنی تاثیرات بسیار مخرب و مضری برای بدن و دستگاه های موجود در بدن ما دارند که عبارتند از:
1- ضعیف گشتن قدرت عضلانی
2- ضعیف گشتن بدن در حین انجام تمرینات
3- اختلال به وجود آمدن در سیستم گوارشی بدن به علت کاهش حجم خون
4- افزایش یافتن ضربان قلب زمانی که می خواهید تمرینات و فعالیتهای معمول گذشته را انجام دهید
5- نقصان در جریان خون به کلیه ها
6- ضعف حفظ مواد قندی در کبد
7- از نظر روانی تاثیر منفی ایجاد کرده و همچنین بر اجرای مطلوب حرکات ورزشی اثر منفی به جای می گذارند.
8- کاهش حجم خون و پلاسما
9- عدم تعادل و تناسب حرارت بدن
10- کاهش ذخایر گلیکوژن کبد و ;
همچنین روشی را که معمولا برای کسب وزن در نظر گیرند روش پرخوری و یا استفاده از پودرهای شیمیایی است که این مواد نیز برای بدن و سلامتی کاراته کار مضر می باشد.
شما باید بدانید که ورزشکارانی که از رژیم غذایی حاوی چربی و پروتئین زیاد پیروی می کنند اگر می خواهند وزن کم کنند و یا در صدد افزودن بر وزن خود می باشند و یا ذخایر گلیکوژن را به عنوان بخشی از رژیم غذایی پرانرژی مصرف می کنند، قادر به فالیت شدید و یا اجرای حرکات به شکل طبیعی نخواهند بود. آنهالازم نیست از گلیکوژن به عنوان تنها منبع سوخت استفاده کنند بلکه چربی ذخیره شده همراه پروتئین می تواند به عنوان سوخت مورد استفاده قرار گیرد البته تمامی ورزشکاران به کم یا زیاد کردن وزن خود نیاز ندارند و وزن آنها برای بدن و نوع رشته انتخابی آنها مناسب می باشد.
نحوه کاهش وزن

زنان به دو دلیل دوران مشکل تری برای کاستن چربی در بدن دارند. اولی اینکه آنها نسبت به مردان، عضلات کمتری و در نتیجه متابولیسم استراحت پایین استراحت پایین تری دارند دوم اینکه بدنشان به علت استعداد موقع تولد آمادگی بیشتری برای ذخیره چربی زیر پوست بوده و کمک به نگهداری ذخایر حیاتی چربی دارند. استروژن به عنوان هورمون اصلی زنان، عامل رسوب چربی زیر پوست بوده کمک به نگهداری ذخایر حیاتی چربی مخصوص جنس ماده در پتانها، لگن و قسن قابل توجهی تغییر دهد باید اقرار کرد که زنان نسبت به مردان زمان طولانی تری می خواهند تا چربی بدن خود را کاهش دهند اما باید دانست که پشتکار در هر دو جنس نقش بسزایی دارد.
این نکته را همواره برای کاهش وزن به یاد داشته باشید هنگامی که با لونیست ها (کسانی که با بالن پرواز می کنند) مجبور می شوند از بار خود بکاهند تمام اشیاء موجود در بالن به عنوان وزن اضافی به پایین پرتاب نمی شود بالونیست ها نمی توانند سوخت بالن را هم دور بیاندازند به همین صورت ورزشکاران نیز نیباید هنگام کاهش وزن از اب بدن خود بکاهند بلکه فقط باید چربی اضافی و نه همه چربی ها را از بین ببرند.
به راهنمایی تغذیه ای برای کاهش وزن که در زیر ذکر شده است دقت فرمایید.
1- کاهش وزن باید تنها از اندوخته چربی بدن صورت گیرد. کاهش وزن چربی اضافه بدن باعث افزایش کارایی جسمانی می شود.
2- کاهش چربی باید با صرف ذای کم کالری صورت گیرد و در عین حال میزان کالری مصرفی باید مناسب با فعالیت جسمانی افزایش یابد. این دستورالعمل به این جهت حائز اهمیت است که با پیروی از آن اطمینان پیدا کنید که کاهش وزن از اندوخته چربی بدن صورت می گیرد نه از بافت غیر چربی بدن، صورت می گیرد نه از بافت غیر چربی بدن و باید به یاد داشته باشید که هدف کاهش چربی اضافی است.
3- کاهش وزن چربی بدن باید به تدریج صورت گیرد. تعادل کالری باید طوری تنظیم گردد که کاهش وزن هرگز از هفته ای 5/1 الی 2 کیلوگرم بیشتر نباشد (در واقع کاهش نیم الی یک کیلوگرم در هفته بسیار مناسب است) زیرا چنانچه کاهش وزن بدن بیش از این مقدار باشد مکانیسم تامینی بدن موجب سوخته شدن بافت غیر چربی نیز می شود و از طرفی کاهش کم و تدریجی وزن که کمتراز میزان گفته شده باشد از نظر روانی نیز تاثیر منفی بجای می گذارد.
4- نیازهای کالری باید بر اساس سن سطح بدن میزان رشد و سطح فعالیت بدنی افراد سنجیده شود برای هر فرد نیازهای مخصوص و ویژه ای وجود دارد و هر یک از ما از نظر غذایی نیازهای مختلفی داریم. دلیل این موضوع در چگونگی غذاهایی است که مصرف می کنیم اساسا ما غذامی خوریم تا اولا انرژی لازم برای انجام فعالیت های ارگانیکی (مانند عمل قلب تنفس، هضم و غیره) را داشته باشیم، ثانیا انرژی لازم را برای انجام فعالیت های جسمانی بدست آوریم و ث

الثا برای رشد و ترمیم بافتها به انرژی نیازمندیم.
دستورالعمل کلی سطح کالری مورد نیاز برای کودکان در جدول زیر مشخص شده است. مقادیر انرژی لازم در این جدول ذکر شده است. البته این مقادیر در مورد کسانی که فعالیت

بدنی شدید دارند صدق نمیکند جوانانی که فعالیت بدنی شدید دارند نسبت به افراد کم تحرک به کالری بیشتری نیازمندند.
جنسیت سن مقدار کالری
پسرها و دخترها 3-1
6-3
9-6 1300
1600
2100
پسرها 12-9
15-12
18-15 2400

3000
3400
دخترها 12-9
15-12
18-15 2200
2500
3300

5- نیازهای کالری روزانه یک فرد کاراته کار باید از طریق مواد غذائی تامین شده و در تعادل باشد. به طور قطع، غذای متعادل و مغذی، نیازهای کالری و جسمانی فرد را تامین می کند. به عنوان مثال، با صرف کیک و غذاهای پخته می توان نیازهای کالری را برطرف ساخت اما این نوع رژیم غذایی تمام مواد لازم مانند اسیدهای آمینه ویتامین ها و مواد معدنی را فراهم نمی کند. اگر بجای یک عدد کیک همان مقدار تخم مرغ بخورید نصف کالری کیک را دریافت می کنید اما دو برابر کیک مواد غذایی پرارزش بدست می آورید.
6- مصرف روزانه آب را حتما گوشزد کنید
گام های کاهش چربی برای کاهش وزن
گام اول”: ترکیب بدن را شش تا هفت هفته قبل از فصل تعیین کرده و وزن ایده آل آن را برای شرکت در مسابقه محاسبه نمایید باید توجه کنید که ورزشکار در کاهش وزن افراط نکند که به صفر درصد چربی بدنی برسد زیرا در این صورت نه تنها فعالیت ورزشی آن مختل می شود بلکه از نظر سلامتی عمومی نیز دچار ناراحتی خواهد شد. هر انسانی به میزان معینی چربی بدنی نیاز دارد
گام دوم: هرگز اجازه ندهید کالری دریافتی روزانه شما کمتر از 1800 تا 2000 کالری باشد کالری جذب یک ورزشکار فعال هرگز نباید از 2000 کالری در روز کمتر باشد همیشه مردانی که جثه کوچکی دارند و ورزشکاران زن نیز نباید کمتر از 1800 کالری در روز جذب بدن خود نمایند.
گام سوم: ورزشکاران باید از هر گروه غذای اصلی استفاده کنند. نه تنها غذای ورزشکاران باید از چهار گروه اصلی تشکیل شده باشد بلکه باید این غذاها از نظر کالری کم و از نظر سایر مواد غذایی غنی باشد. غذاهای طبیعی مثل سالاد، میوه های تازه و سبزیجات خام ، سرشار از مواد غذایی بوده و از نظر انرژی، مصرف انرژی زایی کمتری دارند. اینگونه غذاها توسط بدن جذب شده، و مورد استفاده قرار می گیرد.

گام چهارم: به ورزشکاران بگویید که غذاها را در پنج وعده بخورند تا انرژی کمتری جذب شود. غذاهای بین اصلی باید پروتئینی بوده یا کلا از میوه ها تشکیل شده باشند. از خوردن شیرینی های مصنوعی پرهیز کنید. پنج وعده غذا بخورید و اشتها را در پنج وعده نگه دارید. تحقیقات نشان داده است که در صورت پنج وعده ای خوردن غذا، ترشح معده کارایی کمتری داشته ، به این معنا که کالری کمتری وارد خون می شود. اگر فقط یک وعده غذا خورده شود، ترشح معده برای تولید کالری زیاد ، بسیار موثر واقع می شود و نیز دیده شده است که نخوردن صبحانه 25 درصد از کارایی فرد را می تواند ورزشکاران جوان را در امر کار و مدرسه فعال کند، کاهش می دهد.
گام پنجم: برای ایجاد و حفظ انگیزه ورزشکار در هنگام کاهش وزن، از روشها

ی روانی و رفتاری کمک بگیرید. اخیرا مربیان متوجه شدند که مهارت ورزشی در عین حال به عوامل مختلف ورزشی بستگی دارد. پس مربیان کاراته با توجه به شغل، حرفه وورزش خود، مجبورند به مسایل روانی که فعالیت ورزشی مطرح می کند، توجه داشته باشند والدین و مربیان می توانند به طرق مختلف و با تشویق های گوناگون در ورزشکاران خود انگیزه ایجاد کنند. از جمله:
1- بری تشویق بیشتر، کار کاهش وزن را همگام با دوست یا فامیل خود انجام دهید.

2- اجازه دهید ورزکاشر شما در روزهای تعطیل زیاد بخوابد.
3- اجازه دهید ورزشکار شما برنامه تلویزیونی مورد دلخواه خود را تماشا کند.
4- برای تشویق ورزشکار جوایزی برای او در نظر بگیرید. مانند: کتاب، نوار، لباس، و غیره


برای دریافت اینجا کلیک کنید





ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود بررسي تاثير فيتوبيوتيک،اسيدهاي آلي و سين بيوتيک بر عملکرد وسيستم ايمني در بلدرچين ژاپني تحت pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود بررسي تاثير فيتوبيوتيک،اسيدهاي آلي و سين بيوتيک بر عملکرد وسيستم ايمني در بلدرچين ژاپني تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود بررسي تاثير فيتوبيوتيک،اسيدهاي آلي و سين بيوتيک بر عملکرد وسيستم ايمني در بلدرچين ژاپني تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود بررسي تاثير فيتوبيوتيک،اسيدهاي آلي و سين بيوتيک بر عملکرد وسيستم ايمني در بلدرچين ژاپني تحت pdf :


نام کنفرانس یا همایش : دومین کنگره علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران

تعداد صفحات : 9

چکیده مقاله:

این پژوهش به منظور مطالعه اثر استفاده از اسیدیفایر، فیتوبیوتیک و سین بیوتیک در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های بلدرچین تاسن 42 روز پرورش انجام شد این آزمایش اثر 4 تیمار با 4 تکرار و 15 مشاهده در هر تکرار و در مجموع با استفاده از 240 قطعه جوجهبلدرچین یک روزه در یک سالن پرورش خانگی با رعایت شرایط محیطی مطلوب انجام شد. جیره های غذایی شامل جیره آغازین برایتغذیه جوجه یک روزه تا 21 روزگی و جیره غذایی رشد برای سن 22 تا 42 روزگی تعیین و تهیه گردید. نتایج حاصل از تحقیق نشان داد که جیره های غذاییاثر معنی داری بر میزان مصرف خوراک داشتند طوری که بالاترین میزان خوراک مصرفی به جیره های حاوی سین بیوتیک اختصاصداشت. بالاترین وزن بدن و بهترین ضریب تبدیل غایی نیز به جیره های حاوی سین بیوتیک تعلق داشت. در تمامی موارد استفاده ازافزودنیها سبب بهبود مصرف خوراک، وزن زنده و ضریب تبدیل غذایی نسبت به تیمار شاهد گردید


برای دریافت اینجا کلیک کنید





ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسي وضعيت موجود و ارائه ي راهکارهاي مناسب براي مکانيزاسيون کشاورزي در بخش مرکزي شهرستان بيرجند تحت pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسي وضعيت موجود و ارائه ي راهکارهاي مناسب براي مکانيزاسيون کشاورزي در بخش مرکزي شهرستان بيرجند تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله بررسي وضعيت موجود و ارائه ي راهکارهاي مناسب براي مکانيزاسيون کشاورزي در بخش مرکزي شهرستان بيرجند تحت pdf ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسي وضعيت موجود و ارائه ي راهکارهاي مناسب براي مکانيزاسيون کشاورزي در بخش مرکزي شهرستان بيرجند تحت pdf :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: سومین کنگره علوم ترویج و آموزش کشاورزی

تعداد صفحات: 9

چکیده:

مکانیزاسیون و استفاده از ماشین و ابزار مکانیکی در کشاورزی امروزه امری اجتناب ناپذیر است . سیاستگذاری، برنامه ریزی واستفاده صح یح و بهینه از ماشین در کشاورزی، اصولاً در کشورهای جهان سوم با چالش های متفاوتی روبروست و نیاز به جامع نگری در این جوامع بسیار محسوس بوده به نحوی که عمدتاً تکیه برروی انتخاب تکنولوژی مناسب است .ابعاد مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، مهندسی و زیست محیطی در ا ین زم ینه موثر م ی باشد.مهمترین دلیل وجود بحران مکانیزاسیون، عدم تامین نیروی محرکه و ماشین آلات مورد نیاز و همچنین عدم تطابق ماشین آلات موجود با منطقه می باشد. همچنین این بحران دلایل دیگری نیز دارد که برخی از آنها عبارتند از :عدم استفاده از متخصصین کشاورزی در مزارع، عدم آموزش کشاورزان، وسعت کم اراضی و خرده مالکی شدید در منطقه، اتلاف آب آبیاری، نظام بهره برداری از زمین و ;


برای دریافت اینجا کلیک کنید





ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,

تاريخ : 2 اسفند 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : علی | بازدید : <-PostHit->

برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود analysis and design of an active CMOS mixer with low nonدرlinear effects second and third order تحت pdf دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود analysis and design of an active CMOS mixer with low nonدرlinear effects second and third order تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود analysis and design of an active CMOS mixer with low nonدرlinear effects second and third order تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود analysis and design of an active CMOS mixer with low nonدرlinear effects second and third order تحت pdf :


نام کنفرانس یا همایش : دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در عمران، معماری و شهرسازی

تعداد صفحات : 15

چکیده مقاله:

this paper the non-linear effects in the output of the synchronic mixer has fallen by using a transitional guidance class with low second and third-order distortion. Analysis of structure using Taylor nonlinear analysis led the some equations which make the optimum design of the circuit possible. Simulation results carried out in ADS simulator in 0.18um CMOS technology, show that in radio frequency of 900MHz, IIP2 and IIP3 values of the mixer which indicate linearity of the circuit, have improved by 16 dB and 6dB over the base model with the proposed method and the supply voltage provided in the mixer is approximately 1.8V. The results show that in the provided structure, the IIP2 and IIP3 have increased simultaneously while in other articles just one of the values of IIP2 or IIP3 increased or provided a structure in which the second and third order nonlinearity reduce at the same time but increment of the noise due to the addition of capacitors was one of their disadvantages which was solved in the proposed model. The results of the proposed and provided structures are investigated for 4 mA bias current. Compared with previous models, the main advantages of this structure are the simultaneous increase of IIP2 and IIP3 and low power.


برای دریافت اینجا کلیک کنید





ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود تاثير محيط هاي شهري بر رفتار فضايي استفاده کننده گان از آن نمونه مورد پارک پرديس کرمان تحت pdf دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود تاثير محيط هاي شهري بر رفتار فضايي استفاده کننده گان از آن نمونه مورد پارک پرديس کرمان تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تاثير محيط هاي شهري بر رفتار فضايي استفاده کننده گان از آن نمونه مورد پارک پرديس کرمان تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود تاثير محيط هاي شهري بر رفتار فضايي استفاده کننده گان از آن نمونه مورد پارک پرديس کرمان تحت pdf :


نام کنفرانس یا همایش : دومین کنفرانس ملی توسعه پایدار و عمران شهری

تعداد صفحات : 12

چکیده مقاله:

محیط های شهری که به چشم یک فضا ی کالبدی طراحی میشود ار استقبال چندانی برخوردار نخواهند بود چوندر طراحی آنها عناصر بنیادین متقابلی چون روح حاکم بر محیط و انتظارات شخص استفاده کننده از محیط در نظر گرفته نشده است هم محیط و هم انسان در برخورد با یکدیگر نیاز ها و خواسته هایی دارند که باید در نظر گرفته شود بی توجهی به این خصوصیات و خواسته ها باعث شده است تا افراد در فضا های شهری رفتاری را بروز دهند که مربوط به آن فضا ها نیست و دچار بیگانگی با این محیط ها گردند برای این تحقیق که شامل دو قسمت میباشد من از دو روش استفاده کرده ام روش اول روش جمع آوری کتابخانه ای و در روش دوم که شامل مطالعات میدانی اینجانب در مورد فضاهای مختلف شهری بالاخص پارک پردیس کرمان صورت گرفت که شامل مطالعه و تحقیق 50 ساعته در پارک برای ثبت دقیق رفتار استفاده کننده گان از محیط و از همه مهمتر تعقیب بازدید کننده گان و ثبت رفتار تک تک آنها بر روی نقشه (ترکینگ)میشده است ونتایج بدست آمده در این تحقیق ما رابه این موضوع رهنمون مینماید که برای عدم بروز مشکلات در فضا ها شهری باید دانست انسان نیازمندفضاهای کوچک انسانی متنوع و پیچیده است تا با علاقه حوصله آرامش و کنجکاوی به تجربه و اکتشاف آنها بپردازد و برخی از مغایرت ها در کاربرد فضا ی شهری ناشی از عدم تطبیق فضا های موجود الگوی فرهنگ اجتماع مذهب خصوصیات رفتاری و نیازهای استفاده کنند گان از آن فضا ها است.


برای دریافت اینجا کلیک کنید





ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله طراحي ، ساخت و بررسي بعضي خواص مهندسي بتن خودتراکم با سنگدانه هاي بزرگ (کد C) تحت pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله طراحي ، ساخت و بررسي بعضي خواص مهندسي بتن خودتراکم با سنگدانه هاي بزرگ (کد C) تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله طراحي ، ساخت و بررسي بعضي خواص مهندسي بتن خودتراکم با سنگدانه هاي بزرگ (کد C) تحت pdf ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله طراحي ، ساخت و بررسي بعضي خواص مهندسي بتن خودتراکم با سنگدانه هاي بزرگ (کد C) تحت pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی سالیانه بتن ایران
تعداد صفحات: 11
چکیده:
امروزه بتن خودتراکم (بتن بدون نیاز به ویبره) به دلیل مزایای فراوان در بسیاری از کشورها از جمله ایران به صورت کاربردی مورد توجه قرار گرفته است. تا کنون این نوع بتن با استفاده از مصالح سنگدانه درشت با اندازه 20 میلی متر و عیار سیمان بالا ساخته می شود. لذا با وجود آنکه تکنولوژی بتن خودتراکم به لحاظ ملاحظات اقتصادی و سهولت اجرا ارجحیت دارد اما به دلیل استفاده از عیار سیمان بالا و در نتیجه حرارت زایی بالا در بتن ریزی های حجیم مورد استفاده قرار نمی گیرد. در این پژوهش برای اولین بار در کشور 18 طرح اختلاط بتن خود تراکم با اندازه سنگدانه 37/5 میلیمتر ساخته شده و بررسی ها نشان می دهد می توان چنین بتنی را همانند بتن خودتراکم با اندازه سنگدانه پایین با کارایی و روانی و مقاومت مورد انتظار طراحی و اجرایی کرد. چنین بتنی آزمایش ها فاز خمیری را به خوبی پاسخگوست و نیز با توجه به عیار پایین سیمان برای بتن ریزی های حجیم مناسب می باشد. برای انجام آزمایش های فاز خمیری، در قیف V شکل ، جعبه L شکل و حلقه J، متناسب با درشت بودن اندازه سنگدانه ها اصلاحاتی به وجود آمده است تا مناسب بتن خوتراکم با اندازه سنگدانه 37/5 میلیمتر باشد. در فاز سخت شده مقاومت فشاری نمونه ها در سن 14 و 28 روز برای انتخاب طرح اختلاط برتر تعیین گردیده و گزارش شده است.


برای دریافت اینجا کلیک کنید





ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,

تاريخ : 2 اسفند 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : علی | بازدید : <-PostHit->

برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مروري بر تکنولوژي هاي انتقال ژن در طيور تحت pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مروري بر تکنولوژي هاي انتقال ژن در طيور تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مروري بر تکنولوژي هاي انتقال ژن در طيور تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مروري بر تکنولوژي هاي انتقال ژن در طيور تحت pdf :


نام کنفرانس یا همایش : همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در کشاورزی

تعداد صفحات : 10

چکیده مقاله:

طی دو دهه گذشته، روشهای زیادی برای انتقال ژن به ژنوم حیوانات اهلی معرفی شده است و انتقال ژن در طیور ، ابزارواردکردن ژنتیک گونه های دیگر و تغییر ژنوتیپ را فراهم می کند که این می تواند منجر به افزایش ارزش اقتصادی در طیور شود.به طور کلی دو روش عمده ی مستقیم و غیرمستقیم برای تولید پرندگان تراریخت وجود دارد و روش هایی که اخیراً برای انتقالژن در طیور به طور مستقیم و غیرمستقیم مورد استفاده قرارگرفته اند عبارتند از انتقال ژن از طریق ویروس، ریز تزریقDNA، انتقال ژن توسط سلول های اولیه یا سلول های بنیادی جنینی، انتقال هسته، کروموزوم های مصنوعی، انتقال ژن توسط بیضه و انتقال ژن از طریق اسپرم که به آنها خواهیم پرداخت.


برای دریافت اینجا کلیک کنید





ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,

تاريخ : 2 اسفند 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : علی | بازدید : <-PostHit->

برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مروري بر فناوري نانو و کاربردهاي آن در آبزي پروري تحت pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مروري بر فناوري نانو و کاربردهاي آن در آبزي پروري تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مروري بر فناوري نانو و کاربردهاي آن در آبزي پروري تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مروري بر فناوري نانو و کاربردهاي آن در آبزي پروري تحت pdf :


نام کنفرانس یا همایش : کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری

تعداد صفحات : 5

چکیده مقاله:

نانوذرات با توجه به خواص منحصر به فردی که دارا میباشند امروزه مورد توجه محققین و دانشمندان جهان قرار گرفته اند. نانو ذرات به ذراتی گفته میشود که ابعاد آن در حدود 1 111 نانومتر میباشد. استفاده از فن آوریهای نوین از جمله نانوتکنولوژی در صنعت آبزی پروری نقش بالقوهای در حل بسیاری از مشکلات مربوط به بهداشت آبزیان و پیشگیری از بیماریها و درمان دارند. دستیابی به روشهای مطمئن در استفاده از فناوری نانو ذرات میتواند در اصلاح نژاد آبزیان و افزایش میزان تولید در واحد سطح موثر بوده و همچنین منجر به بهبود کیفیت محصولات نهایی و افزایش امنیت غذایی گردد. ازینرو در این مقاله برخی کاربردهای نانو فناوری در آبزیپروری و صنایع شیلات بررسی گردیده است


برای دریافت اینجا کلیک کنید





ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,